12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του στη Θεσσαλονίκη

12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του στη Θεσσαλονίκη

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στη Σταυρούπολη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο 12χρονοι καβγάδισαν για άγνωστη αιτία, και εν συνεχεία ο ένας χτύπησε τον άλλο. Τότε ο 12χρονος που ήταν θύμα της επίθεσης έως εκείνη τη στιγμή, ζήτησε από συνομήλικο φίλο του ένα μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τον δράστη της εις βάρος του επίθεσης.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που οδήγησαν τους εμπλεκόμενους ανήλικους και τους γονείς τους στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά. Παρότι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για τα κατ’ έγκληση διωκόμενα αδικήματα, εντούτοις από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο 12χρονων, λόγω της οπλοκατοχής, όπως επίσης σε βάρος του 45χρονου, πατέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με προφορική εντολή εισαγγελέα, οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι