13 παιδιά και έγκυος σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό Ισραηλινών στη Γάζα

13 παιδιά και έγκυος σκοτώθηκαν από βομβαρδισμό Ισραηλινών στη Γάζα

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν “λάθος σχολείο” και σκοτώθηκαν πολλοί άμαχοι.

H Πολιτική Άμυνα στη Γάζα ανακοίνωσε σήμερα πως νέος ισραηλινός βομβαρδισμός σχολείου που φιλοξενεί εκτοπισμένους στην πόλη της Γάζας στοίχισε τη ζωή σε 19 ανθρώπους, με τον ισραηλινό στρατό να αναφέρει ότι στοχοθέτησε μαχητές της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, οι οποίοι κρύβονταν εκεί. Ενώ το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι «έλαβε μέτρα για να περιορισθούν οι απώλειες αμάχων», οι Παλαιστίνιοι ανακοίνωσαν ότι σκοτώθηκαν 13 παιδιά και έξι γυναίκες, η μια εκ των οποίων κυοφορούσε.

Από την προσθαφαίρεση, καθώς οι Παλαιστίνιοι αναφέρονται σε 22 νεκρούς, προκύπτει ότι αν ευσταθούν οι αριθμοί που δίδονται, σκοτώθηκαν 19 άμαχοι και τρεις μαχητές ή πάντως τρεις άνδρες. Ο ισραηλινός στρατός επιμένει ότι προέβη σε “πλήγμα μεγάλης ακριβείας” και αναφέρει ως στόχο ένα σχολείο ονόματι Αλ Φαλάχ, όμως δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρει ότι επισκέφθηκε το σημείο και είδε ότι επλήγη άλλο σχολείο, το Αλ Ζαϊτούν, που βρισκόταν δίπλα στον φερόμενο ως στόχο των Ισραηλινών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx