135 ηλεκτρικά ΙΧ πουλήθηκαν ως τώρα -Κάποιοι έχουν 160.000 και για Porsche

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Αν και η κυβέρνηση έχει μεγάλη ζέση με τα ηλεκτρικά ΙΧ και με τους σταθμούς “καυσίμων” σε πρατήρια και πολυκατοικίες, το ενδιαφέρον (και η τσέπη) του καταναλωτή δείχνει άλλα.

Πέρσι ειχαν πουληθεί όλη τη χρονιά 198 ηλεκτροκίνητα, κυρίως σε εταιρείες και λιγότερο σε ιδιώτες. Φέτος, μέσα στο πρώτο εξάμηνο, έχουν πωληθεί 140 ηλεκτρικά . Επίσης πουλήθηκαν και 230 υβριδικά (με ηλεκτροκίνηση και με βενζίνη)

Οι προτιμήσεις είναι στατιστικά μέχρι στιγμής υπέρ της BMW στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα που πωλείται 41.000 αλλά έχει πωληθεί και οκτώ Porsche Taycan: 8 (160.000 ευρώ). Στα υβριδικά προτιμήθηκε η Volvo (54.000 ευρώ)

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα αλλά και τα υβριδικά πουλήθηκαν σε γερά πορτοφόλια, αφού τα περισσότερα τιμώνται άνω των 40.000 ευρώ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι