14χρονη και 12χρονος Ρομά οι δράστες του φόνου του 86χρονου

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σύμφωνα με νεότερα δεδομένα, τα δύο αδέλφια που σκότωσαν στο ξύλο 86ρονο Θεσσαλονικιό με σκοπό τη ληστεία, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας αντίστοιχα 12 και 14 ετών, ενήργησαν κατόπιν εντολών της 45χρονης γιαγιάς τους και του 40χρουνου συμβίου της. Ο γέροντας πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία καθώς τα δύο αδέλφια τον χτυπούσαν στο κεφάλι.

Οι ενήλικες και οι ανήλικοι συνελήφθησαν πέντε μέρες μετά τη ληστεία μετά φόνου, σε οίκημα όπου διέμεναν προσωρινά. Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκε μαχαίρι, ενώ στης γιαγιάς, χάπια ναρκωτικά. Οι ενήλικες συνελήφθησαν για την οπλοκατοχή και τα ναρκωτικά, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για τη ληστεία. Η 14χρονη και ο 12χρονος μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων και έχει σχηματισθεί δικογραφία.

Ο άτυχος γέροντας είδε τα δυο παιδιά στην αυλή του πριν από πέντε μέρες και αυτά του επιτέθηκαν και τον κλοτσουσαν, ενώ απ΄έξω περίμεναν η 45χρονη καιο 40χρονος. Από τον γέροντα, που δακομίσθηκε σε νοσοκομειο και υπέκυψε 4 μέρες μετά τη ληστεία, πήραν μια χρυσή αλυσίδα και 200 ευρώ που είχε φυλαγμένα στο σπιτι για να πληρώσει το γηροκομείο όπου νοσηλευόταν με άνοια η σύζυγός του. Μετά τη ληστεία οι τέσσερις δράστες και συνεργοί διέφυγαν “επαγγελματικά” προς 4 διαφορετικές κατευθύνσεις. Εντοπίστηκαν όμως από κάμερες και καταθέσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι