14χρονος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα

14χρονος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα

Μάχη για τη ζωή του δίνει 14χρονο αγόρι που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα με φίλους του στην Άρτα

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται ένα αγόρι 14 ετών, που σύμφωνα με τοπικά μέσα της Άρτας, δεν έπασχε προηγουμένως από προβλήματα υγείας. Ο έφηβος κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα.

Για την διάσωσή του έγινε επειγόντως αεροδιακομιδή στην Αθήνα και έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Το παιδί είχε φύγει το πρωι από το σπίτι με φίλους του για να πούνε τα κάλαντα. Λίγη ώρα αργότερα ειδοποιήθηκε η οικογένειά του ότι έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο εφημέρευε και αμέσως διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς καθώς είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Το μεσημέρι και με την συνδρομή του ΕΚΑΒ στήθηκε αερογέφυρα ζωής και με αεροπλάνο που έφτασε στα Ιωάννινα, το παιδί διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, σε ΜΕΘ του οποίου νοσηλεύεται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι