15χρονος με προβλήματα υγείας έπεσε από τον τρίτο όροφο και τραυματίσθηκε βαριά

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται ένα 15χρονο αγόρι που έπεσε από τον 3ο όροφο της  οικίας του στη Πλώσταινα Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πτώση του ο 15χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Αγρινίου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Εν συνεχεία όμως και από το Αγρίνιο έκριναν ότι χρειάζεται πιο ειδικό νοσοκομείο, και ο έφηβος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου εισήχθη αμέσως στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε

Το παιδί  αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ την ώρα της πτώσης σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του κοιμόταν και δεν αντελήφθη τι προηγήθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πτώση του 15χρονου αποδίδεται σε ατύχημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι