16χρονος πήγε στο σχολείο με πιστόλι κρότου – Συνελήφθη και ο πατέρας

16χρονος πήγε στο σχολείο με πιστόλι κρότου – Συνελήφθη και ο πατέρας

Στη σύλληψη ενός 16χρονου σε σχολείο ΕΠΑΛ στο Χαϊδάρι προχώρησαν οι αστυνομικοί σήμερα το μεσημέρι, επειδή κουβαλούσε όπλο στο σακίδιο. Διαπιστώθηκε ότι ήταν πιστόλι κρότου, εντούτοις ταράχθηκαν οι συμμαθητές του και οι καθηγητές.

Η διευθύντρια κάλεσε την αστυνομία και ο έφηβος συνελήφθη, όπως και ο πατέρας του που κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου. Ἔπρόκειτο για όπλο κρότου των 9mm. Μπορεί κάποιος να το κατέχει με άδεια για συγκεκριμένες χρήσεις, όπως π.χ. για να τρομάζει και να διώχνει πτηνά από κρατικά ή και μικρά, ιδιωτικά αεροδρόμια, ή ως όπλο αφέσεως σε αγώνες, ή για να εκπαιδεύει τους σκύλους ένας κυνηγός σε ειδικό χώρο κ.λπ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι