17 προσαγωγές για επίθεση με φωτοβολίδες κατά αστυνομικών

17 προσαγωγές για επίθεση με φωτοβολίδες κατά αστυνομικών

Επίθεση με φωτοβολίδες δέχθηκαν αστυνομικοί στην Αθήνα και ακολούθησαν προσαγωγές.

Η επίθεση με φωτοβολίδες έγινε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα εναντίον αστυνομικών της Ομάδας Δράσης, που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Αλεξανδρουπόλεως και Καισαρείας στα Ιλίσια.

Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ προσήχθησαν 17 άτομα. Νωρίτερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προγραμματιστεί από ακροδεξιά οργάνωση συγκέντρωση στο μνημείο πεσόντων των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης. Στο σημείο όμως, γύρω στις 5 το απόγευμα, συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα ως αντισυγκέντρωση και έτσι η Αστυνομία σταμάτησε στον σταθμό «Ευαγγελισμός» του Μετρό περίπου 50 άτομα που κατευθύνονταν στο μνημείο, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων.

Στη συνέχεια όμως τα άτομα αυτά κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Μαβίλη, μέσω της οδού Μιχαλακοπούλου και κάποιοι από αυτούς φέρονται να πραγματοποίησαν την επίθεση κατά των αστυνομικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι