18 έγιναν απόψε οι διασωληνώσεις – Διπλασιάσθηκαν μέσα σε μόλις 9 μέρες

18 έγιναν απόψε οι διασωληνώσεις – Διπλασιάσθηκαν μέσα σε μόλις 9 μέρες

Άνδρας ηλικίας 68 ετών που κατάγεται από τον Αλμυρό και πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, μεταφέρθηκε απόψε στη ΜΕΘ για διασωλήνωση, καθώς παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του.

Ο 68χρονος νοσηλευόταν στο θάλαμο Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Είναι το τρίτο περιστατικό που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου αυτού μέσα σε 3 ημέρες.

Παράλληλα, μεταξύ των κρουσμάτων που ανακοίνωσε σήμερα, στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, περιλαμβάνεται και στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικός της 1ης Στρατιάς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι διασωληνώσεις ήταν 7 στις 30 Ιουλίου, δηλαδή πριν από μόλις 9 ημέρες, που σημαίνει διπλασιασμό των βαριά ασθενούντων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version