18χρονος έπεσε από βεράντα 5ου ορόφου επειδή ήταν κοντά τα κάγκελα

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Κοζάνης ένας 18χρονος, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε σκεπή παρακείμενου σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, στην πλάτη και στον κορμό.

Ο νεαρός ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του , επειδή έπεσε από το ρετιρέ του 5ου ορόφου, αλλά αντί να βρεθεί στο δρόμο, έπεσε στην στέγη όμορου οικήματος. Είχε επισκεφθεί φίλη του και συζητούσαν στο μπαλκόνι και κάποια στιγμή ο 18χρονος “έκανε πίσω” για να ακουμπήσει στο κάγκελο, το οποίο, ωστόσο, ήταν χαμηλό σε σχέση με το ύψος του, με αποτέλεσμα το αγόρι να πέσει προς τα πίσω και να βρεθεί στο κενό από ύψος 6 μέτρων.

Αμέσως η φίλη του και περίοικοι ειδοποίησαν ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική, οι άντρες της οποίας αρχικά δυσκολεύθηκαν να μεταφέρουν τον τραυματία λόγω της ολισθηρότητας των κεραμιδιών στη σκεπή (είχαν πιάσει γλίτσα από την υγρασία). Τελικά ένας άνδρας έβγαλε αρκετά κεραμίδια και μπόρεσαν οι πυροσβέστες να σταθεροποιήσουν το φορείο για να μεταφέρουν το αγόρι. Η ζωή του δεν κινδυνεύει αλλά τα τραύματα είναι σοβαρά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι