18χρονη υπέστη ανακοπή σε γυμναστήριο

18χρονη υπέστη ανακοπή σε γυμναστήριο

Ένα 18χρονο κορίτσι χειρουργήθηκε στη Λάρισα, καθώς υπέστη δυο ανακοπές ενώ γυμναζόταν.

Όπως αναφέρει το onlarissa, η 18χρονη έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της χθες το απόγευμα σε γυμναστήριο της Λάρισας. Συνήλθε με τη βοήθεια διασωστών αλλά έπαθε και δεύτερη ανακοπή και διακομίσθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Από εκεί, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να την υποβάλουν άμεσα σε πολύ απαιτητική και δύσκολη επέμβαση στον εγκέφαλο, ίσως λόγω αιματωμάτων. Το κορίτσι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Τα αίτια των ανακοπών δεν είναι γνωστά στους δημοσιογράφους.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx