18χρονος Αμερικανός έπαθε ηλεκτροπληξία μόλις βούτηξε σε λίμνη για κολύμπι

18χρονος Αμερικανός έπαθε ηλεκτροπληξία μόλις βούτηξε σε λίμνη για κολύμπι

Πολύ άτυχος στάθηκε ένας έφηβος που έπαθε ανακοπή μόλις βούτηξε να κολυμπήσει σε λίμνη, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένα κομμένο αλλά ηλεκτροφόρο καλώδιο είχε πέσει στο νερό και προκάλεσε στο αγόρι ηλεκτροπληξία, όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ιατροδικαστική έκθεση.

Επρόκειτο για μια μικρή συντροφιά με τρία αγόρια, που είχαν πάει με τις οικογένειές τους στη λίμνη για διακοπές, μετά την γιορτή της 4ης Ιουλίου. Στη λίμνη υπάρχει προβλήτα με πολλά ταχύπλοα δεμένα σε αυτήν και το δυστύχημα έγινε μάλλον στο εξοχικό ενός εκ των τριών φίλων, γιατί επρόκειτο για ιδιωτική προβλήτα σπιτιού.

Ο 18χρονος βούτηξε πρώτος. Οι φίλοι του κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι έπαθε. Βούτηξαν μεμιάς να τον σώσουν και τους χτύπησε κι εκείνους το ρεύμα, αλλά όχι τόσο ώστε να πάθουν ηλεκτροπληξία. Προσπάθησαν εν συνεχεία να του κάνουν ανάνηψη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τα αμερικανικά μέσα δεν αναφέρουν τα αποτελέσματα της έκθεσης του ιατροδικαστή αλλά τεκμαίρουν ότι ευσταθεί η εκτίμηση του τοπικού σερίφη, ότι επρόκειτο για ηλεκτροπληξία. Εντούτοις δεν αναφέρονται ούτε σε προσαγωγές εκείνων στους οποίους ανήκει η προβλήτα και ευθύνονται για το γυμνό καλώδιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx