190 οι νεκροί – 70χρονη από Ξάνθη – Μηδενικά κρούσματα στην υπόλοιπη χώρα

190 οι νεκροί – 70χρονη από Ξάνθη – Μηδενικά κρούσματα στην υπόλοιπη χώρα

Άλλος ένας θάνατος από κορονοϊό σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, Πρόκειται για μια γυναίκα 70 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Εν τω μεταξύ μειώνεται -έστω και με αργούς ρυθμούς- το προβλημα στην Ξάνθη, καθώς χτες κατεγράφη μόνον ένα κρούσμα στον Εχίνο.

Στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης έχουν αναφερθεί περισσότερα από 120 κρούσματα μέσα τον Ιούνιο. Η γενική κατάσταση της χώρας όμως είναι σχετικά θετική, καθώς σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου καταγράφηκαν μόνον 299 κρούσματα σε ολόκληρη τη χώρα. Τις τελευταίες μέρες με εξαίρεση την Ξάνθη και τη Ροδόπη, τα κρούσματα που καταγράφονται στο σύνολο της χώρας, αφορούν σε τουρίστες ή Ελληνες ταξιδιώτες απο το εξωτερικό.

Οι ειδικοί ευελπιστούν ότι σύντομα θα τεθεί υπό έλεγχο και η κατάσταση σε Ξάνθη και Ροδόπη, όπου ήδη φαίνεται (απο τη μειωση των κρουσμάτων) να αποδίδουν η καραντίνα και τα άλλα μέτρα που ελήφθησαν μετά τη νέα έξαρση σε δύο περιοχές των προαναφερομένων νομών  στις αρχές Ιουνίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι