19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς του – Νεκρός κι αυτός

19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς του  – Νεκρός κι αυτός
Police cordon tape at a crime scene in the UK

Σοκ έχει προκαλέσει στη Φλόριδα, αλλά και γενικότερα στην ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ, το γεγονός ότι ένας νεαρός ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς του. Εν συνεχεία πυροβόλησε αστυνομικό και τελικά τον σκότωσαν αστυνομικοί.

Πρόκειται για τον 19χρονο Χρήστο Αλέξανδρο Θέμελη που πυροβόλησε πρώτα τον πατέρα του  Χρήστο Βύρωνα Θέμελη. Η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία και βγήκε στην αυλή, αλλά το αγόρι πρόλαβε και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Πρόκειται για την 48χρονη Ρεβέκα Άννα Θέμελη. Εν συνεχεία πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι έναν αστυνομικό και σε ανταλλαγή πυρών, έπεσε νεκρό κι εκείνο.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι επρόκειτο για “τέρας με βαρύ παρελθόν” που του είχαν αφαιρεθεί όλα τα όπλα και απορούσαν πού βρήκε το όπλο με το οποίο σκότωσε τους γονείς του. Εντούτοις πόσο βαρύ παρελθόν μπορεί να είχε ένα αγόρι 19 ετών δεν διευκρινίζεται ούτε γνωρίζει κάποιος αν υπήρχαν ψυχιατρικά ζητήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι