200.000 μάσκες την εβδομάδα για το στρατό και το ΕΣΥ

200.000 μάσκες την εβδομάδα για το στρατό και το ΕΣΥ

Το Νοέμβριο αναμένεται να παρουσιασθούν 10.000 νεοσύλλεκτοι, που θα περάσουν όλοι από rapid test. Θα φορούν όλοι μάσκες και θα τους προσφερθεί και βαλιτσάκι με αντισηπτικά.

Στο πλαίσιο της επιδημιολογικής διαχείρισης των νεοσυλλέκτων, θα σιτιζονται ανά βάρδιες για να αποτραπεί ο συνωστισμός. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού την ερχόμενη εβδομάδα θα θέσει επίσης σε λειτουργία στρατιωτικό εργοστάσιο στο Κερατσίνι ΄που με ένα νέο μηχάνημα  θα παράγονται 200.000 μάσκες την εβδομάδα.

Οι μάσκες θα χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων των στρατευσίμων αλλά θα διατίθενται και για τις ανάγκες του εθνικού συστήματος υγείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι