200 άτομα με κορονοϊό διακομίζονται κάθε μέρα με το ΕΚΑΒ στην Αττική

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου έδωσε μια τρομερή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αττικής, κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, αφού είπε ότι μέσα σε έναν χρόνο πραγματοποιήθηκαν στη χώρα 61.000 διακομιδές ασθενών, εκ των οποίων οι 100 αεροδιακομιδές, γνωστοποίησε πως μέσα στις τελευταίες 17 ημέρες, που η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση, σημειώθηκαν συνολικά 7.500 διακομιδές ασθενών με ασθενοφόρα και οι μισές από αυτές αφορούν στα νοσοκομεία της Αττικής.

Ο κ. Παπαευσταθίου υπογράμμισε πως περισσότεροι από 200 πολίτες διακομίζονται καθημερινά σε νοσοκομεία της Αττικής, χώρια εκείνοι που πηγαίνουν με δικό τους μέσο ή με συγγενούς επειδή έχουν ύποπτα συμπτώματα. Χτες εισήχθησαν 404 νέοι ασθενείς στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αλλά οι 290 ήταν στην Αττική.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι