20χρονη Γιαπωνέζα μαχαίρωσε τρεις άνδρες σε βαγόνι τρένου

20χρονη Γιαπωνέζα μαχαίρωσε τρεις άνδρες σε βαγόνι τρένου

Νεαρή επιτέθηκε για άγνωστους λόγους με μαχαίρι σε τέσσερις επιβάτες και τραυμάτισε τους τρεις

Η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις επιβάτες μέσα σε τρένο κοντά στον σταθμό Ακιχαμπάρα του Τόκιο, περίπου στις 11μ.μ. (τοπική ώρα).

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι μια γυναίκα απειλούσε επιβάτες με μαχαίρι και το τρένο σταμάτησε στον προαναφερόμενο σταθμό. Οι τρεις άνδρες είτε είχαν προσπαθήσει να την αφοπλίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, είτε τους επιτέθηκε σκόπιμα. Σύμφωνα με κάποια ιαπωνικά μέσα φέρουν πάντως τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους, ενώ άλλα αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας πάντως, όπως μεταδίδουν τα Kyodo News. Δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της επίθεσης. Πριν από ένα μήνα μια άλλη Γιαπωνέζα είχε μαχαιρώσει μπάρμαν σε κέντρο διασκέδασης όταν λογοφέρανε για άγνωστη αιτία.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι