20χρονος έβαλε φωτιά σε 16χρονο

20χρονος έβαλε φωτιά σε 16χρονο

Νεαρός περιέλουσε με αντισηπτικό 16χρονο και του έβαλε φωτιά. Ο έφηβος νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο Παίδων

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο 16χρονος είχε επισκεφτεί το σπίτι ενός συνομηλίκου φίλου του στο Ίλιον. Εκεί βρισκόταν και ο 20χρονος. Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 20χρονος περιέλουσε τον 16χρονο με αντισηπτικό και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά.

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του 16χρονου στην αστυνομία, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (5.7.2025), όταν ο γιος της πήγε στο σπίτι του συνομήλικου φίλου του. Όπως είπε το παιδί στη μητέρα του, ο 20χρονος καθόταν στον καναπέ και τον συναντούσε για πρώτη φορά. Ξαφνικά σηκώθηκε, του έριξε πισώπλατα αντισηπτικό υγρό στο κεφάλι και του έβαλε φωτιά με αναπτήρα με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα μαλλιά και το πρόσωπό του.

Ο 16χρονος αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, ενώ ο φίλος του με το που έφτασε το ασθενοφόρο έφυγε από το σπίτι. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μία μέρα αργότερα και τον συνέλαβαν, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στον 20χρονο με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε ανήλικο. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου διατάχθηκε η αναβολή της υπόθεσης για τις 12 Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ως τότε ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν γνωρίζουμε αν βαρύνεται με κατηγορίες και ποιες ο 16χρονος στο σπίτι του οποίου σημειωθηκε το επεισόδιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx