23 Τούρκοι αποβιβάστηκαν το απόγευμα στη Χίο και ζητούν άσυλο

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Υποστηρίζοντας ότι διώκονται από το καθεστώς του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 23 Τούρκοι πολίτες ανάμεσα τους και παιδιά αποβιβάστηκαν με σκάφος, το απόγευμα της Πέμπτης, σε παραλία του Βροντάδου, ζητώντας πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Το Λιμεναρχείο Χίου συνέλαβε δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι έχουν ρόλο διακινητών ενώ οδήγησαν το σκάφος έξω από το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας politischios, σε όλους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ και αναμένεται να μεταφερθούν στη δομή καραντίνας της Λευκωνιάς. Ύστερα από ημέρες θα μεταφερθούν στην Αθήνα, όπου θα αποφασιστεί η τύχη του αιτήματός τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι