249 οι νεκροί – Πέντε συνολικά από χτες το βράδυ

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Τους 249 έφθασαν οι νεκροί, καθώς απεβίωσε πριν από λίγο ένας ακόμη ηλικιωμένος, και συγκεκριμένα, ένας 85χρονος άνδρας, με υποκείμενα νοσήματα, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο δεύτερος “σημερινός” νεκρός από το γηροκομείο “Αγία Κυριακή”.

Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από χτες το βράδυ. Εκτός απο τον 85χρονο που προαναφέρεται και  υπέκυψε το απόγευμα, “έφυγαν” το πρωί μια γυναίκα ηλικίας 90 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη (είχε προσβληθεί σε γηροκομείο) και άλλη μία ασθενής,  87 ετών, που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Το μεσημέρι υπέκυψε στη νόσο και ένας 83χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Στον κατάλογο προστίθεται και μια 65χρονη που απεβίωσε τη νύχτα στη Μυτιλήνη, αλλά ο θάνατός της δηλώθηκε σήμερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι