26 τα κρούσματα από το γάμο της Αλεξανδρούπολης

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Σε εστία διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι μετατράπηκε ο γάμος στην Αλεξανδρούπολη, καθώς άλλοι τρεις καλεσμένοι βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19.

Συνολικά, τα κρούσματα από τον συγκεκριμένο γάμο ανέρχονται σε 26, ενώ μέχρι χθες, στο νοσοκομείο είχαν εξεταστεί 120 πολίτες, που ήταν προσκεκλημένοι στην τελετή, όπως και επαφές των κρουσμάτων.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης είπε ότι από το σύνολο των 250 καλεσμένων στον γάμο, αρκετοί πήγαν για εξετάσεις σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια, τα αποτελέσματα των οποίων θα ανακοινωθούν μέσω του ΕΟΔΥ το επόμενο διάστημα. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα αύξηση του τελικού αριθμού των κρουσμάτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι