29 οι νεκροί εργάτες στην πυρκαγιά στην Πόλη – Γινόταν ανακαίνιση χωρίς άδεια – Έξι συλλήψεις

29 οι νεκροί εργάτες στην πυρκαγιά στην Πόλη – Γινόταν ανακαίνιση χωρίς άδεια – Έξι συλλήψεις

Τουλάχιστον 29 εργάτες κάηκαν ή πέθαναν από τις αναθυμιάσεις στην πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη σε υπό ανακαίνιση πολυόροφο κτίριο της Κωνσταντινούπολης στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι. Έγιναν έξι συλλήψεις και ο δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε ότι «δεν υπήρχε αίτηση για άδεια για τροποποιήσεις στο εσωτερικό του κτιρίου, ήταν παράνομη η εργασία».

Συνελήφθησαν οι δύο συνέταιροι στους οποίους ανήκει το κέντρο που ανακαινιζόταν, το «Masquerade Club», που διέθετε τρεις από τους 13 ορόφους του κτιρίου, δύο εκ των οποίων είναι υπόγειοι. Επίσης συνελήφθησαν δύο διευθυντές της επιχείρησης, ο λογιστής και ο εργολάβος. Στο νυχτερινό κέντρο υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά και είναι χωρητικότητας 500-1.000 ατόμων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι