3.038 τα νέα κρούσματα – Κάθε μισή ώρα πεθαίνει και ένας – 336 στη διασωλήνωση

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Δραματική αύξηση παρουσιάζει ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού παρά τη λήψη μέτρων σε όλη τη χώρα. Οι νεκροί εδώ και 8 ημέρες σταθεροποιούνται στις 4 δεκάδες. Τις τελευταίες 24 ώρες πέθαναν άλλοι 38 άνθρωποι.

Πριν από δέκα μέρες ο αριθμός των νεκρών από 20 ξαφνικά προσέγγισε την τριαντάδα ενώ τις τελευταίες οκτώ μέρες έφτασε την σαραντάδα -και μια ημέρα είχαμε και 50 νεκρούς.Αυτό σημαινει ότι πεθαίνει ένας άνθρωπος κάθε 36 λεπτά…Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 69.675 και στη διασωλήνωση παλεύουν 336 άνθρωποι.

To 81.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω,ποσοστό που σημαίνει ότι σχεδόν το 20% των ανθρώπων στις ΜΕΘ δεν ειναι ούτε ηλικιωμένοι ούτε ευπαθείς. Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι