3.228 τα νέα κρούσματα – Άλλα 700 με μεταλλάξεις

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 3.228 και είναι αποτέλεσμα 58.456 τεστ. Οι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο έφθασαν τους 76 ενώ οι διασωληνώσεις έφθασαν τις 776. Παράλληλα αυξήθηκαν χτες και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία -κατά 13% σε σύγκριση με προχθές. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ οι νέες εισαγωγές έφθασαν τις 595.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι από τα 700 νέα κρούσματα με μεταλλάξεις που διερευνήθηκαν, τα περισσότερα είναι της βρετανικής που πλέον κυριαρχεί και τα 57 είναι της ανησυχητικής νοτιοαφρικανικής. Αυτά εντοπιστηκαν 47 στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, 2 στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, 5 στην Περιφέρεια Αττικής,  ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας,  ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και ένα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη

Ανατολική Αττική: 174 κρούσματα
Δυτική Αττική: 117 κρούσματα
Βόρειος Τομέας Αθηνών: 196 κρούσματα
Δυτικός Τομέας Αθηνών: 246 κρούσματα
Κεντρικός Τομέα Αθηνών:454 κρούσματα
Νότιος Τομέας Αθηνών: 132 κρούσματα
Πειραιάς: 245 κρούσματα
Αργοσαρωνικός και Κύθηρα:14 κρούσματα
Σύνολο Αττικής: 1.578κρούσματα
Θεσσαλονίκη: 435 κρούσματα

Τα κρούσματα κατά περιφερειακή ενότητα

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι