3 ώρες χωρίς ρεύμα η συμπρωτεύουσα – 20 εγκλωβισμοί σε ανελκυστήρες

3 ώρες χωρίς ρεύμα η συμπρωτεύουσα – 20 εγκλωβισμοί σε ανελκυστήρες

Περίπου είκοσι κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες πολυκατοικιών σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας λίγο μετά τις 14:45 ύστερα από έκτακτη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με το τηλεφωνικό τεχνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) η διακοπή ρεύματος «οφείλεται σε βλάβη μετασχηματιστή και αφορά στο ευρύτερο κέντρο της πόλης όπως τις οδούς Αγίας Σοφίας και Εγνατία, τη Λ. Νίκης, την Μοναστηρίου, Τσιμισκή, Αγίου Δημητρίου κ.ά.. ενώ όπως εκτιμούν οι τεχνικοί, η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί περίπου στις 5 το απόγευμα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι