30χρονος με βαριά πνευμονία στο Αγρίνιο

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ένας νέος άνδρας ηλικίας 30 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα που να τον καθιστούν ευάλωτο, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο με βαριά πνευμονία από το νοσοκομείο του Αγρινίου.

Οι γιατροί δεν τον έχουν βάλει στη ΜΕΘ, αλλά τους εντυπωσίασε η βαρύτητα της πνευμονίας σε ένα τόσο νέο άτομο και τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

Αρχικά ο άνδρας παρουσίασε  ήπια συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού το ποίο και βγήκε θετικό στο Αγρίνιο. Νοσηλεύθηκε επειδή παρουσίασε επιδείνωση και εν συνεχεία κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Πάτρα.

Προχθές στο Αγρίνιο είχαν καταγραφεί πέντε κρούσματα, τρία σε αστυνομικούς, ένα σε εργαζόμενη στο ΚΕΠ και ένα σε δημόσιο υπάλληλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι