33 νέα κρούσματα – τα 21 “εισαγόμενα”

33 νέα κρούσματα – τα 21 “εισαγόμενα”

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν επισήμως, είναι 33, εκ των οποίων “ντόπια” τα 12 και “εισαγόμενα” τα 21.

Ο αριθμός είναι για δεύτερη ημέρα αισιόδοξος, με την έννοια ότι προς το παρόν τουλάχιστον και παρότι “άνοιξε” η κοινωνική και επαγγελματική ζωή στη χώρα, καθώς και τα σύνορα, τα κρούσματα σε Έλληνες είναι πολύ λίγα. Από την άλλη, όμως, δεν ξέρουμε αν έχουν μειωθεί και τα τεστ. Δηλαδή μέχρι να αρχίσουν οι πτήσεις, γίνονταν έλεγχοι στο νοσηλευτικό προσωπικό και σε δομές και σε άλλα σημεία. Ομως άπαξ και άνοιξαν τα σύνορα και τα αεροδρόμια, το κέντρο βάρους μετατέθηκε εκεί και ίσως να πραγματοποιούνται πλέον ελάχιστα τεστ στο γενικό πληθυσμό.

Ο αριθμός των θανάτων παραμένει 193.

Μάχη στη ΜΕΘ εξακολουθούν να δίνουν 9 ασθενείς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι