33χρονος Βρετανός πνίγηκε λόγω θαλασσοταραχής στο Ναυάγιο Επανομής

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Βρετανός τουρίστας βρέθηκε σε δυσχερή θέση ενώ κολυμπούσε στο αξιοθέατο Ναυάγιο Επανομής Θεσσαλονίκης, όπου πολλοί πηγαίνουν για να κάνουν και βουτιές, όμως όχι με κακοκαιρία.

Άλλοι λουόμενοι ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο ότι κινδυνεύει ένας άνδρας. Ο άτυχος Βρετανός ανασύρθηκε από άλλον κολυμβητή, όμως ήταν πια αργά. Για τον κολυμβητή που κινδύνευε πάντως ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και μετέβη αμέσως στην περιοχή όχημα από ξηράς αλλά ειδοποιήθηκε να σπεύσει και ναυαγοσωστικό σκάφος από το λιμάνι της Επανομής για την περισυλλογή του λουόμενου που κινδύνευε. Ώσπου να γίνουν όλα αυτά, όμως, ο Βρετανός είχε ήδη ανασυρθεί από έναν κολυμβητή, ιδιώτη. Δυστυχώς οι προσπάθειες ανάνηψης από το ΕΚΑΒ που είχε ήδη φτάσει στην παραλία, δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ από τη Λιμενική Αρχή της Ν. Μηχανιώνας -που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι