35°C – 36 °C η θερμοκρασία την Κυριακή + αφρικανική σκόνη

35°C – 36 °C  η θερμοκρασία την Κυριακή + αφρικανική σκόνη

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται από το Σάββατο 03/10 έως την Τρίτη 06/10. Βάσει των τελευταίων διαθέσιμων προγνωστικών δεδομένων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Κυριακή 04/10 και τη Δευτέρα 05/10 η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στην κεντρική και νότια χώρα, θα φτάσει κατά τόπους τους 35 με 36 βαθμούς.

Επίσης αναμένεται μεταφορά αφρικανικής σκόνης, που σημαίνει ότι όσοι έχουν πνευμονολογική ευπάθεια, καλό είναι να μην κάνουν κοπιαστικές εργασίες σε εξωτερικούς χώρους.

Οι θερμοκρασίες που τελικά θα διαμορφωθούν, όμως, θα καθοριστούν και από άλλους παράγοντες, όπως η παρουσία νεφώσεων, ο άνεμος και η υγρασία της κατώτερης ατμόσφαιρας.

Στους κατωτέρω χάρτες παρουσιάζεται η απόκλιση της θερμοκρασίας την Κυριακή και την Δευτέρα

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι