35χρονος σκοτώθηκε όταν τον πλάκωσε το ταβάνι του σπιτιού του

35χρονος σκοτώθηκε όταν τον πλάκωσε το ταβάνι του σπιτιού του

Ένας νέος άνδρας έχασε τη ζωή σήμερα το απόγευμα, όταν, ενώ έκανε εργασίες ανακαίνισης στο σπίτι του, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, κατέρρευσε πάνω του η οροφή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ενημερωτικών ιστοσελίδων thestival.gr και Vorias.gr, στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα, μια κινητή μονάδα και δυο μηχανές του ΕΚΑΒ, όμως το τραύμα στο κεφάλι του 35χρονου μοιραίο. Από την πτώση της οροφής τραυματίσθηκε ελαφρά και ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Δεν έχουμε πληροφόρηση για τα στοιχεία του νεκρού ή για το αν ο τραυματίας εργαζόταν στον ίδιο χώρο ή ήταν συγγενής του άτυχου 35χρονου.

Όσον αφορά το πρωινό εργατικό δυστύχημα, όπου ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργασίες αποχέτευσης όταν καταπλακώθηκε από χώματα, και ένας δεύτερος τραυματίσθηκε, συνελήφθη ο εργοδηγός. Και οι δύο άνδρες, ο νεκρός και ο τραυματίας, ήταν 62 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι