40 άτομα σε καραντίνα από πάρτι 15χρονων

40 άτομα σε καραντίνα από πάρτι 15χρονων

Μετά τον 16χρονο μαθητή-ποδοσφαιριστή ο οποίος νόσησε και διαγνώστηκε με κορωνοϊό σήμερα το πρωί στη Λαμία, διαγνώσθηκε απόψε και μια 14χρονη που είχε πάει σε πάρτι μαζί του.

Από αυτή την γιορτή των εφήβων μέχρι στιγμής έχουν μπει σε καραντίνα πάνω από 40 άτομα. Μπήκε τώρα σε καραντίνα και η 14χρονη μαθήτρια που έχει συμπτώματα. Σε καραντίνα μπήκαν  και όλοι της οι συγγενείς, ενώ ιχνηλατούνται  οι επαφές τους.

Το αγόρι, που αγωνίζεται σε ομάδα του A’ τοπικού ποδοσφαίρου, είχε πυρετό και έλλειψη γεύσης και μετέβη χθες το βράδυ για τον σχετικό έλεγχο στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Από χτες το βράδυ ιχνηλατούνται οι συμπαίκτες του και το περιβάλλον τους, αλλά και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας κόντρα στην οποία αγωνίστηκε τις προηγούμενες μέρες.

Από το νοσοκομειο έγινε γνωστό ότι και τα δύο παιδιά ειχαν ιδιαίτερα υψηλό ιικό φορτίο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι