40 κρούσματα σε γηροκομείο στο Μαρούσι – Είχαν εμβολιασθεί

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Περισσότερα από 40 άτομα, τρόφιμοι και εργαζόμενοι του γηροκομείου “Θαλερός” το Μαρούσι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό. Πρόκειται για 37 ηλικιωμένους και δέκα εργαζόμενους στο γηροκομείο.

Όλοι είχαν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 12 Ιανουαρίου. Το ΕΚΑΒ φρόντισε να διακομισθούν 12 από τους τρόφιμους στα νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Ευαγγελισμός» είτε επειδή αυτοί είχαν πιο σοβαρά συμπτώματα είτε επειδή θεωρήθηκαν πιο ευπαθείς από τους άλλους φορείς.

Το γηροκομείο «Θαλερός» φιλοξενεί περισσότερους από 80 τρόφιμους μεγάλης ηλικίας. Στον τελευταίο έλεγχο (που όμως δεν γνωρίζουμε πότε έγινε) ήταν αρνητικοί στον ιό όλοι οι εργαζόμενοι, οι επισκέψεις απαγορεύονται εδώ και μήνες και οι υπεύθυνοι είπαν ότι οι εργαζόμενοι φορούσαν διαρκώς μάσκες. Πάντως με κάποιο τρόπο ο ιός εισήλθε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι