400 οικογένειες παραμένουν χωρίς ρεύμα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι μετά την αποκατάσταση των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης και στις παροχές νοικοκυριών στις περιοχές Αγ.Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ο εκτιμώμενος αριθμός των νοικοκυριών που εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης είναι λιγότερα από 400 και οι εργασίες των συνεργείων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Να σημειωθεί ότι η αποκατάσταση των ζημιών που έχουν απομείνει στο Δίκτυο της Χαμηλής Τάσης, απαιτούν εργασίες σε κάθε μια παροχή χωριστά. Όσοι έχουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης, μπορουν να επικοινωνήσουν με τον ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 ή 2111900500.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι