40χρονος: Δεν βίασα την 5χρονη κόρη μου, ασελγούσα “μόνο”!

40χρονος: Δεν βίασα την 5χρονη κόρη μου, ασελγούσα “μόνο”!

Ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με το δικηγόρο του λέει «έκανα μόνον ασελγείς πράξεις, θα τα πω όλα, όμως πρέπει να προστατευθούν τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα»(!)

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ζευγάρι που χώρισε προ τετραετίας και η γυναίκα συνδέθηκε με έναν άλλο άνδρα με τον οποίο μετακόμισε στη Λακωνία. Ο πατέρας, αν και από την Αθήνα, νοίκιασε σπίτι σε χωριό της Λακωνίας “για να είναι κοντά στα παιδιά του” και έπιασε δουλειά ως εργάτης σε ελαιουργία της περιοχής. Προ ημερών, ο 11χρονος γιος επισκέφθηκε τον πατέρα στο σπίτι του, για να πάρει την μικρή να γυρίσουν στη μητέρα τους μαζί. Ο πατέρας αργούσε να ανοίξει την πόρτα και όταν την άνοιξε, το αγόρι βρήκε προφυλακτικό μέσα στο δωμάτιο.

Δεν είπε τίποτα εκείνη τη στιγμή αλλά πήρε την μικρή και έφυγαν. Όταν πήγαν στο σπίτι της μητέρας, το αγόρι περιέγραψε τι βρήκε και ότι ήταν περίεργο που “ο μπαμπάς αργούσε να ανοίξει”. Τότε η μικρή βάζοντας τα κλάματα τα εξιστόρησε όλα στη μητέρα της και είπε ότι οι αιμομικτικές πράξεις άρχισαν προτού πάει στην Α΄ Δημοτικού. Στο κινητό του δράστη βρέθηκαν 79 “ερωτικές” φωτογραφίες και βίντεο με το ίδιο του το παιδί! Ερευνάται αν ο 40χρονος εμπορευόταν το πορνογραφικό υλικό ή αν το διοχέτευε γενικά στο dark web.

Ο δικηγόρος, Γιώργος Λυμπέρης, μιλώντας στο Mega, είπε πως ούτε ο ίδιος ο 40χρονος έχει λόγια να δικαιολογήσει όσα έκανε. «Μου έχει πει κάποια πράγματα και ότι θα τα ομολογήσει στην ανακρίτρια, αλλά αρνείται το βιασμό. Έτσι μου είπε, ότι έχει κάνει άλλες πράξεις γενετήσιες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα το θέμα, για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι “εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει”».

Η μητέρα είπε: «Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι