40χρονος φέρεται να χτύπησε επίτηδες με το ΙΧ του την εν διαστάσει σύζυγό του

40χρονος φέρεται να χτύπησε επίτηδες με το ΙΧ του την εν διαστάσει σύζυγό του

Κρατείται άνδρας αλβανικής καταγωγής που καταγγέλθηκε από την 35χρονη εν διαστάσει συζύγου του ότι την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του καθώς εκείνη επέβαινε σε δίκυκλο και αφού την ανέτρεψε την έπιασε από το λαιμό και την απείλησε.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη προ τριών ημερών στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Χθες ο φερόμενος ως δράστης, με τη λήξη του αυτοφώρου, παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές. Ομως η 35χρονη έχει καταθέσει μήνυση και για απειλή μέσω τηλεφώνου, οπότε για το δεύτερο αδίκημα το αυτόφωρο δεν παρήλθε και ο 40χρονος συνελήφθη. Θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx