43χρονος απείλησε με αεροβόλο μαθητές επειδή έκαναν φασαρία

43χρονος απείλησε με αεροβόλο μαθητές επειδή έκαναν φασαρία

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, χθες το πρωί ένας 43χρονος τοξικοεξαρτώμενος απείλησε με όπλο παιδιά που επέβαιναν σε λεωφορείο στην Κέρκυρα, επειδή έκαναν φασαρία. Το όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν αεροβόλο. Τα παιδιά εκείνη την ώρα πήγαιναν με το ΚΤΕΛ στο σχολείο τους.

Μια 15χρονη μαθήτρια είπε στην ενημερωτική ιστοσελίδα newsit.gr τα εξής: «Καθόμουν με τα ακουστικά μου και άκουγα μουσική. Σε στάση, στο χωριό Χωροεπίσκοποι (σ.σ. στη βόρεια Κέρκυρα) ανέβηκε ένα ζευγάρι που έχω ξαναδεί και φαίνεται ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα η γυναίκα φαινόταν σαν να ήταν έγκυος. Κάθησαν ακριβώς από πίσω μου. Πιο πίσω κάθονταν άλλα παιδιά από το σχολείο μου που μιλούσαν, έλεγαν αστεία και γενικά έκαναν φασαρία. Μάλλον το ζευγάρι ενοχλήθηκε με τον θόρυβο  και ο άνδρας γύρισε πίσω, τους έδειξε όπλο και τους λέει “σταματήστε, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”».

Η Αστυνομία συνέλαβε και τον 43χρονο άνδρα και την 29χρονη συνοδό του, τον πρώτο με την κατηγορία της οπλοφορίας και απειλής κατά συναυτουργία, καθώς το όπλο το είχε αρχικά στην τσάντα της η γυναίκα, αλλά έκανε χρήση αυτού ο άνδρας. Το αεροβόλο έφερε μια αμπούλα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι