49χρονος Κρητικός ζήτησε panic button επειδή τον απειλούσε και χτυπούσε η σύζυγος

Ο λύκος κι αν εγέρασε.... 80χρονος τζογαδόρος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη στην Ισπανία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, την 47χρονη κατήγγειλε ο 49χρονος σύζυγός της, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το μεταξύ τους επεισόδιο. Μετά τη σύλληψη ο 49χρονος ζήτησε να εγκατασταθεί στο κινητό του panic button.

Αν και η καταγγελία μπορεί σε κάποιους να προκαλεί μειδιάματα, είναι γεγονός ότι άπαξ και η γυναίκα “σηκώσει χέρι” ή χτυπήσει π.χ. τον άνδρα με ένα αντικείμενο και “απαντήσει” ανάλογα ο άνδρας, εκείνος που πάει κατά κανόνα κατηγορούμενος είναι ο δεύτερος. Η καταγγελία και η εγκατάσταση το panic button διασφαλίζει εν μέρει τον άνδρα από ανάλογα περιστατικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι