50χρονη πέθανε μετά από επίθεση σκύλων στην αυλή της

50χρονη πέθανε μετά από επίθεση σκύλων στην αυλή της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη όταν σκυλιά πήδηξαν από διπλανή αυλή και δάγκωσαν καίρια μια 50χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεοχωρούδα Ωραιοκάστρου (60 χλμ από τη Θεσσαλονίκη), τρία σκυλιά ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στη διπλανή αυλή σπιτιού και επιτέθηκαν άγρια στην 50χρονη ένοικο.

Η γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε την 50χρονη, καθώς είχε ήδη καταλήξει. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι