53χρονος έπαθε ανακοπή συμμετέχοντας σε αγώνα δρόμου στο Χαλάνδρι

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό τον πατέρα της κοπέλας του

Ένας 53χρόνος άνδρας έχασε σήμερα τη ζωή του κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς στο δήμο Χαλανδρίου.

«Νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα», σημειώνεται σε συναφή ανάρτηση του δήμου. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής: «Ο δήμος Χαλανδρίου εκφράζει βαθιά οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο 53χρονου αθλητή κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς. Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμού χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός. Ο Δήμος Χαλανδρίου και η δ/νση Αθλητισμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx