6,4 Ρίχτερ στην Κροατία

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κροατία, 44 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ζάγκρεμπ στις 12:20 το μεσημέρι.

O σεισμός έχει εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων σύμφωνα με το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Γεωεπιστημών (GFZ). Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (CSEM EMSC), πρόκειται για τη 12η σεισμική δόνηση σε 31 ώρες στην περιοχή.  Μετά τα 6,4 Ρίχτερ έχουν σημειωθεί άλλες 4 δονήσεις μέχρι 3,7 Ρίχτερ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για σοβαρές ζημιές ή τραυματίες. Χτες είχε σημειωθεί σεισμός 5,12 Ρίχτερ από το ίδιο επίκεντρο.

Τον περασμένο Μάρτιο ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 27 τραυματίστηκαν από σεισμό μεγέθους 5,3 βαθμών που σημειώθηκε στο Ζάγκρεμπ.

https://static1.emsc.eu/Images/EVID/93/933/933701/933701.regional.jpg

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι