60 μετανάστες στην Πύλο

60 μετανάστες στην Πύλο

Η Λιμενική Αρχή της Πύλου από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, ενημέρωσαν ότι περισυνέλεξαν 60 μετανάστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Λιμενικό ενημερώθηκε «για ένα ιστιοφόρο σε δυσχερή θέση, λόγω εισροής υδάτων», 53 ναυτικά μίλια δυτικά της Πύλου (περίπου 100 χιλιόμετρα). Στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος  και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, καθώς και ένα παραπλέον φορτηγό πλοίο με σημαία Λιβερίας. Ο καπετάνιος του φορτηγου πλοίου εντόπισε πρώτος τους μετανάστες, οι οποίοι αρχικά μετεπιβιβάσθηκαν στο ναυαγοσωστικό και εν συνεχεία σε επιβατηγό που κλήθηκε και τους μετέφερε στο Κατάκολο. Πρόκειται για 37 άνδρες, 13 γυναίκες και 10 ανηλίκους. Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Λιμεναρχείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx