60χρονος αστυνομικός χτύπησε άγρια τον 89χρονο πατέρα του

60χρονος αστυνομικός χτύπησε άγρια τον 89χρονο πατέρα του

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε χθες το μεσημέρι από 89χρονο που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας δεχτεί άγρια χτυπήματα από τον ίδιο του τον γιο. Αιτία για τον ξυλοδαρμό του γέροντα ήταν ότι έκανε στον γιο του παρατηρήσεις για την κακή συμπεριφορά του προς τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Ο 89χρονος σύμφωνα και με τους θεράποντες ιατρούς φέρει κακώσεις στο πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα και έμεινε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr ο άτυχος ηλικιωμένος κατέθεσε ότι τον χτύπησε ο συνταξιούχος αστυνομικός γιος του, ηλικίας 60 ετών, τον χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια, του έδωσε μια κουτουλιά και εν συνεχεία, όταν έπεσε κάτω, τον κλώτσησε στην κοιλιά. Όλα αυτά για παρατηρήσεις που του έκανε για την εν γένει συμπεριφορά του προς την οικογένεια.

Ο 89χρονος ευτυχώς νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και παραμένει για την ασφάλειά του, καθώς ο θύτης αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει όπλο. Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε να μεταφερθεί σε άλλο ασφαλές περιβάλλον μακριά από τον γιο του και την οικογένειά του, όπως αρνήθηκε και να εγκατασταθεί στο κινητό του κομβίο πανικού (panic button).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι