66χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ έκοβε ξυλεία για θέρμανση
08/02/2025![66χρονος καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ έκοβε ξυλεία για θέρμανση](https://slpress.gr/wp-content/uploads/2019/08/asthenoforo-ekav-2-825x586.jpg)
Προανάκριση διενεργείται στην Καλαμάτα για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε 66χρονος την ώρα που έκοβε δέντρο στη περιοχή Άγιος Γεώργιος Αλαγονίας
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 65χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας διενεργεί έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και άλλου ατόμου, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δεν ήταν μόνο του στο δάσος. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι δεν τον καταπλάκωσε όλο το δέντρο, αλλά ένα πολύ μεγάλο κλαδί από πλάτανο.