77 δέντρα κλήθηκε να κόψει η Πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων

77 δέντρα κλήθηκε να κόψει η Πυροσβεστική λόγω των ισχυρών ανέμων

Η κακοκαιρία τσάκισε πολλά δέντρα, αλλά προκάλεσε και ζημίες σε πολλές περιοχές της χώρας

Συνολικά 110 κλήσεις έλαβε σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω εκδήλωσης ισχυρών ανέμων συνοδεία βροχοπτώσεων σε περιοχές της χώρας. Οι κλήσεις, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αφορούσαν κυρίως κοπές δέντρων.

Συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Αττικής, το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε 20 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 14 κοπές δέντρων και μία αφαίρεση αντικειμένου. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ελήφθησαν 70 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 53 κοπές δέντρων, τέσσερις αφαιρέσεις αντικειμένων και τρεις αντλήσεις. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ελήφθησαν 20 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 9 κοπές δέντρων. Παράλληλα το Πυροσβεστικό Σώμα καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι