Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Ήπιας μορφής εγκεφαλικό επεισόδιο φέρεται να υπέστη ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η αδιαθεσία του να οφείλεται σε παρενέργεια του εμβολίου που είχε πρόσφατα κάνει.

Ο ηθοποιός,65 ετών, εισήχθη στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο Υγεία στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και πήρε ήδη εξιτήριο. Συγκεκριμένα επέστρεψε στην κατοικία του για ανάρρωση χθες, στις 11:30 το πρωί.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος, όμως αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Αναβλήθηκε κατά συνέπεια και η περιοδεία που είχε προγραμματισθεί με το έργο “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”.

Ο ίδιος αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ότι οι γιατροί του συνέστησαν πλήρη ξεκούραση. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει ότι «όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, θα ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και αν επρόκειτο ή όχι για παρενέργεια του εμβολίου». Τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη, παρότι ο ίδιος πήρε εξιτήριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version