Θετικός στον κορονοϊό ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θετικός στον κορονοϊό ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Δεν είχε αρχικά κανένα σύμπτωμα, αλλά στο Φανάρι γίνονται κάθε εβδομάδα προληπτικά τεστ σε όλους.

Διαγνώσθηκε θετικός κατά συνέπεια στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο Παναγιώτατος είναι πλήρως εμβολιασμένος, ενώ αυτή τη στιγμή εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Αμέσως μετά τη διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις. Υπενθυμιζεται ότι είναι 81 ετών και ότι αρχές Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στις ΗΠΑ, υπεβλήθη σε καρδιολογική επέμβαση για τοποθέτηση stent.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι