Για λαθραία τσιγάρα η βόμβα που αναστάτωσε το Μενίδι; (video)

Για λαθραία τσιγάρα η βόμβα που αναστάτωσε το Μενίδι; (video)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της πυροσβεστικής και της Ασφάλειας για τα αίτια πίσω από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ξυλουργείο στο Μενίδι. Στο ξυλουργείο βρέθηκε βαν με λαθραία τσίγαρα.

Αργά το βράδυ το Μενίδι αναστατώθηκε από έκρηξη σε ξυλουργείο της περιοχής –επιχείρηση που δεν λειτουργούσε εδώ και μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερα ασφαλείας όπου φαίνονται δύο άνδρες να φεύγουν από το σημείο με μοτοσικλέτα λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη.

Εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός. Το κτίριο ισοπεδώθηκε και οι κάτοικοι πετάχτηκαν στους δρόμους. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε έρευνα στην καμένη αποθήκη και εντοπίσθηκε βαν με λαθραία καπνικά προϊόντα. Το παράνομο εμπόρευμα μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και αναμένεται η κατάθεση του ιδιοκτήτη του ξυλουργείου.

«Άνοιξα το παράθυρο και είδαμε παντού σκόνη… Πήρα τα παιδιά μου γιατί κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο. Ήταν σοκαριστικό… Έχει σπάσει η πόρτα μου, έχουν σπάσει τα παράθυρά μου, έχει καταστραφεί η αποθήκη μου. Ευτυχώς που δεν πάθανε τίποτα τα παιδιά» είπε γειτόνισσα που η κατοικία της είναι δίπλα στο ξυλουργείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι