Στην προβλήτα του λιμανιού της Ρόδου προσέκρουσε το «SEA STAR LINDOS»

Στην προβλήτα του λιμανιού της Ρόδου προσέκρουσε το «SEA STAR LINDOS»

Σύμφωνα με ενημέρωση, το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Φετιγιέ Τουρκίας για Ρόδο, με 41επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν με ασφάλεια.

Στην προβλήτα του εμπορικού λιμανιού της Ρόδου προσέκρουσε το πρωί της Κυριακής (10/12), κατά τη διαδικασία κατάπλου, το πλοίο «SEA STAR LINDOS» σημαίας Παλάου. Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Φετιγιέ Τουρκίας για Ρόδο με 41 επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος, οι οποίοι αποβιβάσtηκαν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση, το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Φετιγιέ Τουρκίας για Ρόδο, με 41επιβάτες και οκτώ μέλη πληρώματος, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν με ασφάλεια. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών στο πλοίο και στην πύλη ελέγχου Schengen, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Sea Star Lindos, μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι