Άδεια επτά ημερών από την φυλακή για τον Ηλία Κασιδιάρη

Άδεια επτά ημερών από την φυλακή για τον Ηλία Κασιδιάρη
Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κασιδιάρης (Κ) αποχωρεί, συνοδεία αστυνομικών, από το δημαρχείο Αθηνών μετά το τέλος της ορκωμοσίας του ως δημοτικός σύμβουλος, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ορκίζεται μόνος του ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια θα παυθεί, όπως ορίζει ο νόμος καθώς δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του. Μετά την ορκωμοσία ο Ηλίας Κασιδιάρης θα επιστρέψει στις φυλακές Δοκομού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Άδεια επτά ημερών έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται έπειτα από καταδίκη κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για την διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Τον Ηλία Κασιδιάρη που βγήκε σήμερα (15/10/2024) με επταήμερη άδεια από το σωφρονιστικό κατάστημα της Φθιώτιδας παρέλαβε ο πατέρας του, ενώ θα επιστρέψει στο κελί του στις 22 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου θα διαμείνει αυτές τις ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx