Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του κι αυτοκτόνησε; (upd.)

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Δύο αδέρφια εντοπίστηκαν νεκρά το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο διαμέρισμά τους στο Νέο Ηράκλειο. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα, όπως ότι ο άνδρας σκότωσε την αδερφή του με κυνηγετική καραμπίνα και κατόπιν αυτοκτόνησε, αλλά και το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησαν συγχρόνως ή η αδελφή να πυροβόλησε τον αδελφό. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο όπου βρέθηκαν υπάρχει και μία καραμπίνα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα ηλικίας 30 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 29 ετών. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος οικογενειακής πολυκατοικίας όπου σε άλλο διαμέρισμα ζει ο πατέρας και ο τρίτος αδερφός που έδωσε κατάθεση στις αρχές. Πριν λίγο καιρό τα τρία αδέρφια έχασαν την μητέρα τους. Στο σημείο σπεύδει αυτήν την ώρα ιατροδικαστής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι